Beoordelingen van Dragon City Eindhoven

Recente recensies van Dragon City Eindhoven

5 sterren na 37 reviews

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, maar de hoeveelheden waren iets anders dan ik verwachtte. Op de site stond dat ik 2 vlees gerechten en 1 kleine nasi zou krijgen: in plaats daarvan kreeg ik 1 grote nasi en 2 kleine vleesgerechten. Geen punt, alleen een beetje verwarrend.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. Voor het eerst eten gehaald hier en het was echt anders dan andere afhaalmogelijkheden. Iets minder zoet dat normaal, heel fijn 😊 we hebben genoten en doen dat de komende dagen nog steeds, zoals altijd is een rijsttafel voor 2 personen goed voor minimaal drie dagen eten 🙃

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Allereerst moest ik nog 10 minuten op mijn bestelling wachten na de afgesproken levertijd. Ik was zeer teleurgesteld over de loempia met kip, omdat de kip op een paar hele kleine stukjes na, vrijwel geheel ontbrak. Ik ben al heel lang klant bij Dragon City, bestel bijna altijd Foe Yong Hai en voor het eerst smaakte deze anders dan anders, niet slechter of zo, maar anders dan ik gewend was. Ik zal gewoon mijn Chinese eten bij Dragon City blijven bestellen, maar dit was duidelijk een van de mindere ervaringen met hun.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

vanwege Pasen verviel de early bird korting; "een feestdag meneer". Voor mij toch iets minder zo. Alles smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goede prijs.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goeie prijs en snel klaar.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De haaievinnensoep was ronduit heerlijk.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De ba pao waren perfect

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was op afgesproken tijd. eten smaakte goed

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en.met een extraatje voor de jarige was het meer dan verwacht

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg de rijst vergeten bij bij de Cantonese zap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de sneeuw toch bezorging . Respect.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker. Snel bezorging en goede prijs.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed.en lekker

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

prijs kwaliteit helemaal OK

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het bestellen gaat makkelijk, precies op tijd klaar en erg lekker

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service, lekkere maaltijden met lekkere ingrediënten . Misschien in het bestelmenu de optie minder rijst toevoegen.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altyd goed.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was prima, alleen een half uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, bonuskroepoekjes bij de Ku loe yuk :-) (saus zat apart in bekertje). Foe yung hai ook heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu: Leuke variatie, geen standaard babipangang, Frisse groenten, Eerste keer bestelling. Ik ga hier vaker uitproberen!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima. En keurig stipt op tijd. Dank voor de service.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was veel en heel lekker, behalve de babi panggang dat was geen lekker vlees!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten. Ruim voldoende. Prijs/kwaliteit is super.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geweldig vriendelijk personeel heerlijk gegeten kregen er gratis sushi bij

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk weer smakelijk gegeten. kreeg als xtraatje een zakje kroepoekjes erbij. . De inktvis in zwarte bonensaus is wel een aanrader

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed, zoals altijd

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Porties soep wat karig. Alles smaakte wel prima.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch besteld en stond klaar toen ik het af kwam halen. Perfect geregeld.En zeer goeie kwaliteit.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed. Groenten allemaal erg knapperig, en niet te vet. (Tjap Tjoy)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben er heerlijk van gegeten. De soep was heerlijk en de loempias goed gevuld, alleen waren die wel te zout. Erg vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.